Buy Tactical Dog book

Available in four formats

Saturday, December 22, 2018

12/22/2018 Giveaway Winners

Ugly sweater
Post a picture of your dog, or any dog with an ugly sweater. Response with the most likes wins Tactical Dog ebook 1/5 Closes Tuesday, Dec 25th. 10 PM EST.
Winners: Jst Joan, Bev Milward
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076687664399769601


Christmas Costume
Post a picture of your dog, or any dog with a Christmas Costume. Response with the most likes wins Tactical Dog ebook 2/5 Closes Tuesday, Dec 25th. 10 PM EST.
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076687941941055489


Christmas Theme
Post a picture of your dog, or any dog with a Christmas Theme. Response with the most likes wins Tactical Dog ebook 3/5 Closes Tuesday, Dec 25th. 10 PM EST.
Winners: K9 Falo, Danielle Moreno, Heater Rayle, Alyssa
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076688102477971462



Christmas Message
Post a picture of your dog, or any dog with a Christmas Message. Message can be in the picture or above the picture. Response with the most likes wins Tactical Dog ebook 4/5 Closes Tuesday, Dec 25th. 10 PM EST.
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076688611196702720


Christmas Present
Post a picture of your dog, or any dog with a Christmas Present or as a Christmas Present. Response with the most likes wins Tactical Dog ebook 5/5 Closes Tuesday, Dec 25th. 10 PM EST.
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076688911626317824


Friday, December 21, 2018

12/21/2018 Live PD Giveaway Winners

Franklin County K9 Diablo Caption this. Comment with the most likes wins Tactical Dog ebook 1/5 Closes Saturday, 15 mins before Live PD show ends.
Winner: Casey Woodward
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076270267989741574






Greene County K9 Lor Caption this. Comment with the most likes wins Tactical Dog ebook 2/5 Closes Saturday, 15 mins before Live PD show ends.
Winners: Colt Hawk, James Craigmyle
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076270568146640897



Pasco County K9 Shep Caption this. Comment with the most likes wins Tactical Dog ebook 3/5 Closes Saturday, 15 mins before Live PD show ends.
Winner: K9-Dasy
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076278704542793728




Warwick PD K9 Viking Caption this. Comment with the most likes wins Tactical Dog ebook 4/5 Closes Saturday, 15 mins before Live PD show ends.
Winner: JayneA
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076271090408800257





WilCo K9 Nemo Caption this. Comment with the most likes wins Tactical Dog ebook 5/5 Closes Saturday, 15 mins before Live PD show ends.
Winner: RodyJo
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076271450582147072
WilCo K9 Nemo Caption this. Comment with the most likes wins Tactical Dog ebook 6/5 (extra) Closes Saturday, 15 mins before Live PD show ends.
Winner: Gabrielle Gualtiere
https://twitter.com/TacticalDogLive/status/1076260927836745728

Saturday, December 15, 2018

12/15/2018 LivePD Giveaway Winners

Q1 - K9 Nemo WilCo. Caption this. Most liked reply wins. Closes 15 min before end of show
Caption: Welcome to Williamson County. I'm your newly elected Sheriff, @K9Nemo. Don't start none, won't be none.
Total likes: 9
Winner: 🇺🇸 ⚡️Tom ⚡️ 🇺🇸‏   @UTChargerTom



Q2 - Who's using this ugly sweater -although it looks nice on him- and where he works at?
Answer: K9 Lor, Greene County Sheriff's Office MO.
Winner: Susan Canaday @MissqSusan











Q3 - Who's this sophisticated lady, name, breed, handler, where she works at, and from which country of pretty girls she comes from?
Answer: Hela, golden retriever, Cpl. John Rux, Pasco CSO, Colombia
Winner: Tom
 @russellts   (closest)












 





Q4 - Name these four dog breeds in order.
Answer: German Shepherd, Belgian Malinois, Dutch Shepherd, Labrador
Winner: Glonkable @glonkable




Q5 - Who's this hero -shot in the line of duty this week- who's the handler, and where they work at?
Answer: K9 Gabo, Officer Erik Johnson, Jonesboro PD, AR. 
Winner: 💥Sarah‏ @rossheartsdinos






Friday, December 14, 2018

12/14/2018 Live PD Giveaway Winners

Q1 - What's the name of all four in this image and where they work (two of them)?
Answer: Cpl. James Craigmyle, K9 Lor, Olivia (Bean), Gracie; Greene County Sheriff's Office 
Winner: Angela von Schwarz @Avonschwarz


Q2 - What's the name of this Live PD Fan and Twitter username?
Answer: K9 Ruby, @Max_n_Ruby 
Winner: Melissa @melissa3102015
















Q3 - What's the agency these two (to the left) work for, name of the unit, and what's their function?
Answer: Customs and Border Protection, Beagle Brigade, prevent plant pests and animal disease from entering the country. USDA created the Beagle Brigade in 1984 and in 2003 the inspectors were transferred to CBP. 
Winner: 
TickledDog‏ @HeartNotDivided (closest answer)


Q4 - Who's this guy and where does he work?
Answer: K9 Drago, Williamson County (WilCo) Sheriff's Office
Winner: 
Chrissandria Beltran‏ @Chrissandria1 (closest answer)



Q5 - What's the name of this hero and where did he work?
Answer: K9 Vader, Virginia State Police. Killed in action. 
Winner: *** none ***





Wednesday, December 12, 2018

12/12/2018 Live PD Giveaway Winners

Q1 - Ruidoso Downs NM recently said they have a very special K9, only one in the nation with some skills. Which skills are those and what's the name of the dog?
Answer: K9 can detect performance enhancing drugs used in horses, Name is Csini. 
Winner: Kristi Savage




Q2 - Recently, Pasco county deputies responded to a possible burglary. Suspect was barricaded in the restroom. Describe the unexpected suspect and what finally happen to him/her?
Answer: It was a deer. It ran away (allowed to). 
Winner: Tracy Hall
https://www.fox13news.com/news/378202060-video






















Q3 - What's the name of the organization with the most K9 teams in the US and the total number?
Answer: U.S. Army, 2,800 teams
Winner: SweetNPetite2





Q4 - Never forget. Name the last three K9s killed in the line of duty in the U.S.
Answer: Axe, Bandit, Bane
Winner: Kristi Dubb







Q5 - Franklin Co. There was a recent giveaway in a local school. What was the present and what weird thing had to be done and why?
Answer: Shoes had to be taken out of the boxes to prevent some parents from returning them to get a refund and buy drugs. 
Winner: Christina M. Roof





Tuesday, December 11, 2018

12/09/2018 Poll Giveaway Winners

Poll: Your choice for next Williamson County Sheriff Nasty politics aside, we want to know the people's favorite We are not affiliated to Chody's campaign, nor any Kong manufacturer
https://twitter.com/MikeyDog/status/1070765662967083008

Challenge: Person with the most liked comment
Winner: Texas Mike




Sunday, December 9, 2018

12/08/2018 LivePD Giveaway Winners

Q1 - Jack in the Box takedown, what's the name of the dog, handler, and agency?
Answer: Ammo, Kyle Lofstrom, Redondo Beach PD 
Winner: Trump 2020













Q2 - What's the other breed name used for German Shepherd dogs?
Answer: Alsatian 
Winner: Scott Farris

Q3 - Who's the newest K9 in WilCo, what's the breed, where he comes from?
Answer: Bolo, Lab mix, WilCo Animal Shelter 
Winner: Alison M Thomas

Q4 - Who's this pair and where they work?
Answer: James Abraham and K9 Denzel, Richland County Sheriff Department @RCSD
Winner: PaigeTylerAuthor



Q5 - Who's this guy, handler, and agency?
Answer: K9 Dobies, Deputy Christina Demas, Pasco 
Winner: Mz.Tracy





Saturday, December 8, 2018

12/07/2018 LivePD Giveaway Winners

Q1 - Warwick PD - Who's going to substitute K9 Viking and what is he/she being trained on?
Answer: Garry, Narcotics and Patrol 
Winner: RobinPhillips


Q2 - What's the dog name, breed, handler name, and agency? 
Answer: Tyr, Giant Schnauzer, Chad Malanowitch, Saskatoon Police (Canada)
Winner: Faith-Catholic













Q3 
- Who is the K9 in this "takedown ballet" and what was the suspect charged for?
Answer: K9 Shep, auto theft, also child endangerment, resisting 
Winner: ChantalTremblay


Q4 - What's the name of the dog, what happened to the dog (medical condition) and why?
Answer: Avi, broken tail, apprehending a burglary suspect
Winner: Lindsay



Q5 - WilCo - Name @SheriffChody 's Magnificent 9
Answer: Nemo, Drago, Max, Bolo, Fuze, Bodhi, Enzo, Axel, Kato 
Winner: Katie Elizabeth



Thursday, December 6, 2018

12/05/2018 LivePD Giveaway Winners

Q1 - One Wilco K9 had an emergency procedure recently. Name the K9 and what was the medical condition?
Answer: K9 Drago, enlarged spleen 

Winner: Kathy_and_Rick















Q2 - Pasco County Sheriff's K9 Knox tracked a suspect down the swamp. What did Knox do when he found the suspect stuck in mud?
Answer: Lick his face/kisses
Winner: Pam













Q3 - 
Warwick PD. Besides K9 Viking, who is the other K9 in the Unit (in operation), and who is the handler?
Answer: K9 Fox, Paul Wells 

Winner: Ashley
















Q4 - What's the name of the handler, the K9, and the agency they work for?    * tricky question *
Answer: Joanie OBrian, Zesus, No agency. Joanie is a K9 fan and in a Halloween costume 
Winner: Debbie Cooper




Q5 -
Franklin County - What's the name of the four Law Enforcement therapy dogs and which one of those is still in training?
Answer: Mattis, Stark, Kit, and Woody the trainee 
Winner: Official_ByzQueen



Tuesday, December 4, 2018

12/01/2018 LivePD Giveaway Winners

Q1 - Who was the judge in K9 Nemo's trail and what was Nemo accused for?
Answer: K9 Drago, Toys/Kongs 

Winner: Macy 
















Q2 - What country does K9 Shep come from?
Answer: Hungary 

Winner: lisa0918



Q3 - Cpl. Gavin Walmsley, Richland County 
Sheriff RCSD is working with K9 Emy. What's the name of Walmsley's two previous K9 partners?
Answer: K9 Iron, K9 Rico 

Winner: Katie Elizabeth


Q4 - Family values, thru the years and thru generations.
What's the name of the officer in this photo with her grandfather and where she works today?
Answer: Jill Mashall, Warwick PD 
Winner: Daniel 



Q5 - Yesterday, @PascoSheriff was asked to assist to recover a bird. What's the name of the bird song, based on other two songs, and the band who played it?
Answer: Surfin Bird, The Trashmen 
Winner: Christine Cougar